Garantie, hoe zit dat?

Garantie
Wanneer u ons inschakelt voor het vinden van een geschikte schoonmaakster voor uw bedrijf, profiteert u van vele voordelen. Zo bieden wij u altijd een jaar garantie. Na het indienen van een aanvraag gaan wij direct voor u op zoek naar een geschikte hulp. Dit doen wij aan de hand van de door u opgegeven wensen. Wanneer de hulp niet aan uw wensen voldoet en u dit aan ons doorgeeft gaan wij direct voor u op zoek naar een hulp die wel geschikt is. Zolang wij geen geschikte hulp voor u kunnen vinden betaalt u uiteraard geen bemiddelingsbedrag.

Geen gedoe

Door het inschakelen van schoonmaakstervoorbedrijven.nl profiteert u ook van vele andere voordelen. Zo hebben wij handige tips voor u online geplaatst, bieden wij u een voorbeeldcontract en regelen wij de administratie voor u. Door ons urenbriefjessysteem kunt u altijd online zien hoeveel uur uw hulp bij u heeft gewerkt en wat u uit dient te betalen.

Groot aanbod
Wij bieden onze service aan in heel Nederland. Hierdoor kunnen we elk bedrijf helpen bij het vinden van een geschikte schoonmaakster. Onze database met schoonmaaksters blijft maar groeien, op het moment staan er 208.481 hulpen geregistreerd. Er is dus altijd wel een hulp die aan uw wensen voldoet.

In het kaartje hieronder ziet u de ingeschreven schoonmaaksters bij u in de buurt.


Profiteer direct van onze garantie, schrijf u nu in!