Kosten schoonmaakster voor bedrijven

De kosten voor een schoonmaakster voor bedrijven bestaan uit inschrijvingskosten, loon voor de hulp en bemiddelingskosten (alle bedragen zijn exclusief BTW). U gaat pas betalen op het moment dat wij een hulp aan u gekoppeld hebben. Vinden wij geen schoonmaakmedewerker voor u, dan bent u ons dus ook geen kosten verschuldigd.

Kosten schoonmaakster voor bedrijven

Standaardsituatie

U neemt de schoonmaakster voor bedrijven zelf in dienst en betaalt minimaal een brutoloon van € 10,- per uur. U betaalt uw hulp dit tarief voor elk uur dat hij of zij in uw opdracht schoonmaakwerkzaamheden uitvoert. Zelf draagt u zorg voor de overige lasten, zoals vakantietoeslag en vakantiedagen. Tevens is het doorbetalen bij ziekte of het afsluiten van een verzekering voor uw eigen risico. Conform schoonmaak CAO dient er op een bepaald moment aan pensioenopbouw gedaan te worden. Daarnaast betaalt u ons een eenmalig bemiddelingsbedrag van € 190,- (ex BTW). Dit bedrag betaalt u alleen indien wij daadwerkelijk gegevens van een hulp leveren. Als wij geen hulp beschikbaar hebben, bent u ons niets verschuldigd.

Inlenen

Indien u geen behoefte hebt aan de administratieve rompslomp die de onze standaard situatie met zich mee brengt, dan kunt u kiezen voor 'inlenen'. Onze backoffice Payrollplaats verzorgt het werkgeverschap voor de schoonmaakster. Zij voeren namens ons de verloning en facturatie voor de gewerkte uren uit. Wij zullen dan alle werkzaamheden voor u uitvoeren (of uitbesteden). In dit geval betaalt u in plaats van bemiddelingskosten een bedrag voor de inschrijving. Daarnaast betaalt u een uurtarief van 19,85 per gewerkt uur (ex BTW). 

De inschrijvingskosten zijn afhankelijk van het aantal uren waarvoor u een schoonmaakster in dienst wilt nemen:

  • Tot 3 uur: €95,- (all-in, ex BTW)
  • Meer dan 3 uur: €45,- (all-in, ex BTW)

De keuze voor de werkwijze hoeft u pas na het koppelen te maken. U kunt zich dus nu direct inschrijven zodat wij op zoek gaan naar een geschikte schoonmaakster.