Bemiddeling via Schoonmaakster voor bedrijven

Indien uw bedrijf gebruik maakt van de bemiddeling van schoonmaakstervoorbedrijven.nl, profiteert u in de eerste plaats van de lage vergoeding die wij berekenen. Voor slechts € 19,85 per uur hebt u een schoonmaakster die speciaal voor u geselecteerd is, aan de hand van door u opgegeven wensen. Tevens zorgen wij voor alle administratieve afhandeling. Kiest u ervoor om een schoonmaakster in te lenen dan gaat de betaling van de uren per automatische incasso. 

Het is ook mogelijk om de schoonmaakster zelf in dienst te nemen. In dit geval betaalt u minimaal een bruto uurtarief van € 10,-

Hiernaast bieden wij u de volgende service wanneer u een aanvraag bij ons indient:

 • Facturering naar resultaat
  U krijgt alleen een factuur voor het bemiddelingsbedrag indien er inderdaad gegevens van een hulp aan u zijn geleverd. Een match is altijd een schoonmaakster die aan de door u opgegeven wensen voldoet. U weet dus zeker dat u nooit betaalt voor service die u niet hebt ontvangen. Het bemiddelingsbedrag betaalt u alleen als u ervoor kiest om de schoonmaakster zelf in dienst te nemen. Kiest u ervoor om een schoonmaakster in te lenen, dan betaalt u bij uw inschrijving eenmalig inschrijvingsgeld.

 • Online tips
  Omdat er voor bedrijven andere wetten en regels gelden dan voor particulieren die een schoonmaakster in dienst nemen, plaatsen wij exclusief voor onze leden handige tips online. Zo kunt u gelijk zien waar u als bedrijf rekening mee moet houden en komt u niet achteraf voor vervelende verrassingen te staan.

 • Administratieve hulp
  Omdat u het met uw reguliere werkzaamheden al druk genoeg hebt, bieden wij hulp bij de administratie. Doordat wij werken met online urenbriefjes, kunt u altijd via onze website zien hoeveel uur de schoonmaakster heeft gewerkt. U weet dan precies hoeveel u de schoonmaakster uit dient te betalen.

Naast deze service, bieden wij u de volgende garanties:

 • Privacy
  Uw privacy wordt altijd gewaarborgd. Uw persoonlijke- en bedrijfsgegevens worden nooit aan derden verstrekt. De gegevens worden slechts gebruikt om de juiste schoonmaakster voor uw bedrijf te vinden. Bovendien worden de gegevens van de schoonmaakster aan u verstrekt – en niet andersom – waardoor u contact op kunt nemen wanneer u dat uitkomt.

 • Klanttevredenheid
  Omdat wij klanttevredenheid hoog in het vaandel hebben staan, kunt u binnen een jaar kosteloos een nieuwe schoonmaakster aanvragen wanneer de eerste kandidaat niet aan uw wensen voldoet. Indien de schoonmaakster binnen een jaar met de werkzaamheden stopt, kunt u gratis een nieuwe aanvraag indienen.

Voor de wetgeving die op een schoonmaakster voor bedrijven van toepassing is, verwijzen we u door naar de pagina over onze wetgeving.

Profiteer direct van onze service, schrijf u nu in!