Werkwijze schoonmaken kantoor

Wij zoeken graag naar een geschikte schoonmaakster voor uw bedrijf. Hiervoor hoeft u alleen ons inschrijfformulier in te vullen en een aanvraag in te dienen. Onze medewerkers gaan dan direct voor u op zoek naar een schoonmaakster die aan uw wensen voldoet.

Schoonmaak kantoren door een schoonmaakmedewerker

U bepaalt zelf wat de schoonmaakmedewerker doet tijdens het schoonmaken van uw bedrijf. Wanneer wij een geschikte schoonmaakster voor u hebben gevonden kunt u kiezen voor één van de volgende twee opties:

  • U neemt de schoonmaakster zelf in dienst;
  • Wij fungeren als uitzendbureau en regelen alles voor u.

U neemt de schoonmaakster zelf in dienst:
Wanneer u ervoor kiest om de schoonmaakster zelf in dienst te nemen dan dient u nadat u de gegevens van de schoonmaakster hebt ontvangen alles zelf te regelen. U regelt zelf de afhandeling van het loon en de administratieve werkzaamheden. U dient in dat geval de schoonmaakster een loon van € 10,- bruto per uur te betalen. In dit geval vragen wij een bemiddelingsfee van € 190,-.

Wij fungeren als uitzendbureau en regelen alles voor u:
Wanneer u ervoor kiest om ons als uitzendbureau te laten fungeren regelen wij alles voor u. Wij leveren u de schoonmaakster, zorgen voor de afhandeling van het loon en verrichten alle administratieve werkzaamheden. Het tarief dat u ons betaalt bedraagt €19,85 per uur. Bij deze optie hoeft u geen bemiddelingsfee te betalen, wel betaalt u bij uw inschrijving eenmalig inschrijvingsgeld. U dient de €19,85 per gewerkt uur aan ons te betalen via automatische incasso. 

De gewerkte uren dient de schoonmaakster bij ons door te geven. U heb na het doorgeven van de uren 5 werkdagen de tijd om deze uren te controleren en indien u fouten vindt dit bij ons door te geven.

Bij uw inschrijving kunt u direct aangeven voor welke optie u kiest.

Vind snel een schoonmaakster voor uw bedrijf!