Veelgestelde vragen over schoonmaakstervoorbedrijven

Algemene vragen

 Procedurele vragen

Schrijf u nu in voor een schoonmaakster!

Algemene vragen 

Vind ik gegarandeerd een schoonmaakster voor bedrijven?

Wij zetten uw aanvraag uit bij schoonmaakbedrijven bij u in de buurt. Door onze grote bestand aan schoonmaaksters voor bedrijven kunnen wij een geschikte hulp bij u in de buurt vinden. U ontvangt van ons binnen 24 uur een offerte van maximaal vijf geschikte schoonmaakbedrijven.

Hebben jullie ook schoonmaaksters in de plaats waar mijn bedrijf gevestigd is?

Wij zijn actief in heel Nederland, dus ook in de vestigingsplaats van uw bedrijf. Wij koppelen ook altijd een lokale schoonmaakster aan uw organisatie. 

Kan de schoonmaakster voor bedrijven ook een man zijn?

Ja, in ons bestand staan zowel mannelijke als vrouwelijke schoonma(a)k(st)ers ingeschreven. Overal waar wij 'schoonmaakster' schrijven kan ook schoonmaker gelezen worden. Mocht u specifieke voorkeuren hebben, dan kunt u dat uiteraard aan ons doorgeven. 

Schoonmaakstervoorbedrijven.nl als bemiddeling, hoe werkt dat?

Schoonmaakstersvoorbedrijven.nl is een bemiddelende partij tussen vraag en aanbod van schoonmaak. Door een aanvraag in te dienen en daarbij wensen op te geven, kunnen wij in ons bestand zoeken naar schoonmaaksters voor bedrijven die aan deze wensen voldoen. Binnnen 24 uur ontvangt u een offerte van ons met maximaal vijf geschikte schoonmaakbedrijven. 

Wanneer werkt de schoonmaakster? Overdag of 's avonds?

De tijden waarop de schoonmaakster werkt, zijn geheel door u te bepalen. Als u het fijn vindt dat de schoonmaakster overdag werkt, dan kunt u dit opgeven als eis. Maar ook wanneer het beter uit komt als de schoonmaakster 's avonds werkt, is dit mogelijk. Ook dit geeft u als eis aan bij de aanvraag waarin u schoonmaak personeel gevraagd heeft.

Procedurele vragen

Is de schoonmaakster aansprakelijk voor schade tijdens het werk?

Door het contract dat u aangaat met het schoonmaakbedrijf worden verschillende risico's gedekt. U kunt hierbij denken aan diefstal of wanpraktijken. Ook bent u verzekerd van vervanging bij ziekte.

Waar kan ik terecht met mijn klacht?

Indien u een klacht heeft, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. In eerste instantie nemen onze medewerkers uw klacht in behandeling. Zij zullen proberen een zo goed mogelijke oplossing voor uw probleem te vinden. Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht, dan kunt u ons klachtenformulier invullen. Uw klacht wordt dan nogmaals in behandeling genomen door de directie.

U kunt u inschrijven via ons inschrijfformulier. Wij gaan dan zo snel mogelijk voor u op zoek naar een geschikte schoonmaakster.