Schoonmaak personeel gevraagd?

Algemeen bekend is dat een schone werkomgeving zorgt voor een verhoogde productiviteit en betere prestaties. Een schoonmaakster in dienst nemen zorgt ervoor dat de werkomgeving schoon en fris blijft, zonder dat werknemers zich hierover hoeven te bekommeren.

Bedrijfsschoonmaak voor een schoon kantoor en meer

De schoonmaakster die voor u aan het werk gaat, zal schoonmaaktaken verrichten aan de hand van uw wensen. U kunt een schoonmaakster inhuren voor het aantal uur dat u wenst. Daarnaast kunt u uiteraard aangeven welke schoonmaaktaken de schoonmaakster dient te verrichten.

Voorbeeld schoonmaakdiensten:

  • Stofzuigen
  • Dweilen
  • Afstoffen
  • Wc's reinigen
  • Prullenbakken verwisselen
  • Ramen lappen

Op het moment dat u een schoonmaakster aanvraagt, gaan wij direct voor u op zoek. In de meeste gevallen kan de schoonmaakster nog dezelfde week bij u aan de slag.

Hoe werkt een schoonmaakster voor bedrijven?

Vul het inschrijfformulier in. U kunt daar aangeven of u de schoonmaakster zelf in dienst neemt of ons als uitzendbureau laat fungeren. In het eerste geval regelt u de afhandeling van het loon en de overige administratie zelf. De schoonmaakster ontvangt een minimum uurloon van € 10,- bruto per uur en voor de bemiddeling betaalt u een eenmalig bedrag van € 190,- ex btw.

In het tweede geval regelen wij alles voor u, inclusief het uitbetalen van het uurloon en het verrichten van de administratie. Het tarief bedraagt dan € 19,85 per uur voor de schoonmaakdiensten, u dient toestemming te geven voor het betalen van deze uren per automatische incasso. U betaalt geen bemiddelingsbedrag, wel betaalt u eenmalig inschrijvingsgeld bij uw inschrijving.

Bedrijfsschoonmaak of kantoorschoonmaak voor ieder bedrijf

Aangezien wij landelijk opereren, kunnen wij elk bedrijf voorzien van onze schoonmaakdiensten. Er staan inmiddels door het hele land grote aantallen schoonmaaksters bij ons ingeschreven, waardoor wij altijd wel iemand kunnen vinden die aan uw eisen voldoet. Bent u toch niet tevreden? Dan zoeken wij gratis voor u naar een vervangster.


Ook graag snel genieten van onze schoonmaakdienst?

Schrijf u direct in, dan gaan wij voor u op zoek