Schoonmaak personeel gevraagd?

Algemeen bekend is dat een schone werkomgeving zorgt voor een verhoogde productiviteit en betere prestaties. Een schoonmaakster in dienst nemen zorgt ervoor dat de werkomgeving schoon en fris blijft, zonder dat werknemers zich hierover hoeven te bekommeren.

Bedrijfsschoonmaak voor een schoon kantoor en meer

Het schoonmaakbedrijf dat voor u aan het werk gaat, zal schoonmaaktaken verrichten aan de hand van uw wensen. U kunt een schoonmaakbedrijf inhuren voor het aantal uur dat u wenst. Daarnaast kunt u uiteraard aangeven welke schoonmaaktaken er verricht moeten worden.

Voorbeeld schoonmaaktaken:

  • Stofzuigen
  • Dweilen
  • Afstoffen
  • Wc's reinigen
  • Prullenbakken verwisselen
  • Ramen lappen

Op het moment dat u een aanvraag indient voor een schoonmaakbedrijf gaan wij direct voor u op zoek en ontvangt u binnen 24 uur een offerte met geschikte schoonmaakpartijenvoor uw bedrijf.

Hoe werkt een schoonmaakster voor bedrijven?

Vul het aanvraagformulier in. Hierop kunt u aangeven wat uw wensen zijn ten aanzien van een schoonmaakbedrijf. Tevens vult u hier de gevens van uw bedrijf in, zodat wij gericht bij u in de buurt kunnen zoeken. Zodra wij uw gegevens hebben ontvangen, gaan wij voor u op zoek en ontvangt u van ons binnen 24 uur een offertes met maximaal vijf geschikte schoonmaakbedrijven. U ontvangt enkel resultaten bij u uit de buurt.

Bedrijfsschoonmaak of kantoorschoonmaak voor ieder bedrijf

Aangezien wij landelijk opereren, kunnen wij elk bedrijf voorzien van onze schoonmaakdiensten. Er staan inmiddels door het hele land grote aantallen schoonmaakbedrijven bij ons ingeschreven, waardoor wij altijd een geschikte kandidaat kunnen vinden die aan uw eisen voldoet. Ook bent u verzekerd van een vervangende schoonmaakhulp bij ziekte. Met onze dienst heeft u dus geen omkijken naar de schoonmaak van uw bedrijf!


Wilt u ook graag snel en eenvoudig de schoonmaak voor uw bedrijf regelen?

Binnen 24 uur een offerte ontvangen