Schoonmaak van grote bedrijven

Hoe groter een bedrijf, hoe meer schoonmaakwerk. Maar hoe groot uw bedrijf ook is, om het verzuim te verlagen en de productiviteit van uw medewerkers te verhogen, moet u er wel voor zorgen dat alles schoon is. Dat hoeft u niet alleen te doen. Bij schoonmaakstervoorbedrijven.nl staan vele schoonmaaksters ingeschreven die uw bedrijfspand graag schoonmaken en schoonhouden. Wij kunnen zelfs een heel team schoonmaaksters voor u selecteren, zij zorgen er samen voor dat uw bedrijf binnen no-time schoon en opgeruimd is. Hoe groot uw bedrijf ook is.

Wat kost een schoonmaakster voor bedrijven?

Wanneer u ervoor kiest om via schoonmaakstervoorbedrijven.nl een schoonmaakster te zoeken hebt u de keuze uit twee betalingsmogelijkheden:

  1. U neemt de schoonmaaksters zelf in dienst, in dat geval dient u alles zelf te regelen. U betaalt de schoonmaaksters een bruto loon van € 10,- per uur.
  2. U laat ons als uitzendbureau fungeren. Wij regelen dan alles voor u. Wij leveren de schoonmaaksters, wij zorgen voor afhandeling van het loon en wij verrichten administratieve werkzaamheden. U betaalt ons dan €19,85 per uur + een eenmalig inschrijvingsbedrag. Het betalen van de gewerkte uren gaat per automatische incasso. 


Waarom schoonmaakstervoorbedrijven.nl?

Bij ons profiteert u altijd van vele voordelen, namelijk:

  • Grootste aanbod: het grootste aanbod van Nederland
  • Garantie: u ontvangt altijd één jaar garantie
  • Goedkoop: u neemt al een schoonmaakster in dienst voor € 10,- per uur.


Wilt u ook altijd een schone werkomgeving?

Schrijf u nu in en wij gaan voor u op zoek!